Kankalarınıza, Erkek veya Kız Arkadaşlarınıza Güzel Bir Sürpriz Yapmak İster Misiniz?

sevgililergunubannerBir işte birlikte bulunanlardan her biri, yoldaş, tanış, tanıdık, dost, ahbap, refik, yaren veya birbirlerine karşı sevgi ve anlayış gösteren kimselerden her biri arkadaş olarak tanımlanır. Peki ya sevdiğiniz, gönülden bağlı olduğunuz, iyi vakit geçirdiğiniz, dertlerine ortak olup, ortak olunduğunuz kişiye en son ne zaman güzel ve değerli bir sürpriz hazırladınız? Sadece “Kanka hiç ayrılmayalım olur mu?”, “Aşkım seni çok seviyorum” sözlerine bir de icraat eklemenin vakti gelmedi mi?

Bu yüzden sizlere internette bulduğum enteresan bir servisten bahsedeceğim. Servisin adı Minute Of Life , ana fikir olarak servis diğer facebook, twitter, instagram gibi sosyal ağ olmaktan çıkıp, tamamen tek bir amaca hizmet ediyor. Bu da, maalesef zaman içersinde değerini yitiren insan ilişkileri!”. Bu site sevdiğiniz kişilere birlikte geçirdiğiniz anlardan oluşan fotoğraflar, videolar yardımıyla hazırlayabileceğiniz bir film şeridi oluşturup, onun veya her ikiniz için de değerli bir zamanda alıcınızın almasını sağlayabiliyorsunuz. Dilerseniz web kameranız yardımıyla sevdiğiniz kişilere onları ne kadar çok sevdiğinizi hatırlayarak inanılmaz bir sürprizin altına da imzanızı atarak, güne güzel başlamalarını sağlayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan Minute Of Life , kullanımı da çok kolay! Ancak sizlere daha da kolaylık olsun diye hemen Adım adım resimlerle nasıl güzel bir albüm oluşturabileceğinizi anlatayım!

Öncelikle http://minuteoflife.com sitesine giriyoruz. Burada hemen saatin sağ tarafındaki “Create Your Minute” butonuna basarak bir tema seçiyoruz.

MOLMAIN

Ben sevgimi belirmek istediğim için, “Say I Love You” düğmesine bastım.

Tema seçimi yaptığımız sayfa
occassions

Medya editör yükleniyor…
editorloading

Ve geldik medya editöre, Burada üst taraftaki “Add Photos/Videos” düğmesine basarak, bilgisayarımızdaki o daha önce topladığımız bütün fotoğrafları seçerek bir seferde yüklüyoruz. Ondan sonra her fotoğrafa benim yaptığım gibi hatıralarınızı ekleyebilirsiniz. Yada dilerseniz, daha önce çektiğiniz bir vidyonuzu yine aynı butona basarak ekleyebilirsiniz. Hatta ve hatta “Record Yourself” butonunu kullanarak, webcam ile kendinizi kaydedebilirsiniz. Tüm görsellerinizi ekledikten sonra, “Add Audio” ile de sevdiğiniz veya ortak şarkınızı da albümünüze ekleyebilirsiniz. Sonra, yukarı sağ taraftaki büyük kırmızı butona (OK, I am Done veya Finish and Continue) tıklayarak, albümünüzün nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

Medya Editörü | Burada albümümüzü oluşturuyoruz.
mediaeditor
aktivmediaeditor

Alıcınızın bilgilerini girdiğiniz kısım!
receiever

Alıcınızın mesajınızı görmesini istediğiniz tarih ve saati seçtiğimiz kısım!
dateandtime

 Kayıt olacağınız kısım!
registrationMOLL

 Son adım olan SEND (Gönder) Kısmı!
sendmessage

Sonra, zamanı, gösterim tarihi, alıcı bilgileri gibi adımları doldurduktan sonra, SEND (gönder), düğmesine basarak işlemi bitiyorsunuz.

Bundan sonra artık işin en keyifli kısmına yani, kankanızın, erkek veya kız arkadaşınızın reaksiyonunu ölçebilirsiniz. Unutmayın ki, en değerli armağan siz ve sizin birlikte geçirdiğiniz zamanınızdır.

Kankalarınıza, Erkek veya Kız Arkadaşlarınıza Güzel Bir Sürpriz Yapmak İster Misiniz?’ için 23 yanıt

    • Merhabalar Tuğba, eğer yapıp gönderdiyseniz, tekrar yapmanız gerekiyor, eğer yapıp, kayıt olup, son aşamada gönder tuşuna basmadıysanız, o zaman MY PROFILE’dan Drafts klasöründe kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Sağlıklı olabilmesi için yeni baştan başlamanız daha iyi olabilir. Kolay Gelsin.

      Beğen

  1. meltem dedi ki:

    ben kendim müzik ekledim ama diğer müziği kapatamadım nasıl yaparım bide pc ye indirebiliyormuyum eğer indirebiliyorsam nasıl yaparım

    Beğen

  2. büşra dinçeröz dedi ki:

    merhaba, videoyu yaptım yanlız yollıcagım kısının maıl adresı kullanmıyor bu vıdeo dırek face de paylaşılmıyor mu?

    Beğen

  3. DİREN dedi ki:

    İYİ GÜNLER DİKKATİMİ ÇEKTİ BENDE YAPMAK İSTEDİM AMA OLMADI. ACABA FOTOĞRAFLARI YÜKLESEM SİZ HAZIRLAYABİLİYOR MUSUNUZ?

    Beğen

Yorum bırakın