Erkek Arkadaşınız için En Romantik Hediye Nedir?

Bu yazıyı yazmadan önce uzun zaman düşündüm. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaştığında, yada herhangi bir sürpriz yapmak istediğimde hep aynı soruyla karşılaşıyorum ve kendi kendime soruyorum, “Bu sefer ne almalıyım?”, yine aynı şeyleri çevir çevir ver önüne. Aldığım reaksiyonda hep aynı, “teşekkürler kuşum, çok naziksin”.

Artık kendime dedim ki, her zaman banal hediyelerden oğlan bıktı, dolayısıyla, internette enine boyuna uzun bir araştırma yaptım. Tabiki de yine karşıma olağan şeyler olan, yok don, yok çerçeve, yok çakmak ve binlerce ıvır zıvır çıktı. Sonra “Minute Of Life” denen bir mesajlaşma servisiyle karşılaştım. Biraz içeriğini araştırınca anladımki, bu öyle sıradan bir mesaj değil, aksine zaman hediyesi. Biraz daha net olacak olursam, eğer bu erkek arkadaşınız sizin ise, demekki, siz ve sizin hayatınızdaki geçirdiğiniz ve ona armağan ettiğiniz zaman onun için en büyük hediye. Birlikte geçirdiğiniz dakikalar, yüzlerce fotoğraf, video ve selfie, sizin aslında hayat kronolojiniz. İşte tam da bu noktada, Minute of life size o değerli ve geri hiçbirşekilde gelmeyecek fotoğraf albümünüzden veya vidyonuzdan, hatta site içersinde kendinizi direk kayıt ederek, sevdiğiniz kişiye göndermenizi sağlıyor. (AŞAĞIDA DETAYLICA ADIM ADIM HERŞEYİ ANLATTIM)

augmentedtshirtHatta en sevdiğim kısım ise, erkek arkadaşınız bu mesajı tişörtün üstünde oynatabiliyor. Ben de hemen kolları sıvadım ve fotoğraf albümü kolaçan etmeye başladım ve bize ait fotoğrafları bir dosyada topladım ve her birine bir mesaj iliştirdim. Play Me if You Can olan tişörtü seçerek videomu iliştirdim. Kargo1 hafta geldi, sonra mesajı açtığında, öyle duygulanmış ki, hemen çiçek gönderdi ve, onlarca defa sen çok özel bir kızsın, işte sen benim ilerdeki eşim olmasını hayal ettiğim kişisin dedi. Bu bana tekrar zamanın ve hatıraların nasıl önemli olduğunu, bir çakmaktan ve bir cüzdandan nekadar daha değerli bir işe imza attığımı gösterdi. Eğer siz de, dandik hediyelerden ve anlamsız eşyalarla erkek arkadaşınızı bunaltmak istemiyorsanız, bu servisi deneyebilirsiniz.

Bakın Bu Da Videosu :



Kendiniz bu sayfada nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Aşağıdaki adımları kolayca uygulayabilir, kendiniz bu harika teknolojiyi test edebilirsiniz.

a. Öncelikle Minute of Life Mobil Uygulamasını Bedava İndirin.
Android için buraya, iOS için buraya tıklayın! Yada Uygulama marketinden “Minute of Life Augmented” olarak aratıpta bulabilirsiniz.

b. Cep telefonunuzda programı çalıştırıp, Augmented Reality Scanner butonuna tıklayarak QR kod okuyucuyu başlatın. Ve Aşağıdaki QR kodu okutun.
large_qr-2

c. QR kodu okuttuktan sonra, telefonunuzu aşağıdaki resme doğru tutun, ve resmin üzerinde bir video mesajın oynadığını göreceksiniz.
marker-2

Sizlere kolaylık olsun diye adım adım, sizlere nasıl hazırlayabileceğinizi göstereceğim.

Öncelikle http://minuteoflife.com sitesine giriyoruz. Burada hemen saatin sağ tarafındaki “Bir Mesaj Hazırla” butonuna basarak bir tema seçiyoruz.

1

Ben sevgimi belirmek istediğim için, “Seni Seviyorum” düğmesine bastım.

Tema seçimi yaptığımız sayfa
2

Medya editör yükleniyor…

4

Ve geldik medya editöre, Burada üst taraftaki “Fotoğraf/Video Ekle” düğmesine basarak, bilgisayarımızdaki o daha önce topladığımız bütün fotoğrafları seçerek bir seferde yüklüyoruz. Ondan sonra her fotoğrafa benim yaptığım gibi hatıralarınızı ekleyebilirsiniz. Yada dilerseniz, daha önce çektiğiniz bir vidyonuzu yine aynı butona basarak ekleyebilirsiniz. Hatta ve hatta “Video Çek” butonunu kullanarak, webcam ile kendinizi kaydedebilirsiniz. Tüm görsellerinizi ekledikten sonra, “Müzik Ekle” ile de sevdiğiniz veya ortak şarkınızı da albümünüze ekleyebilirsiniz. Sonra, yukarı sağ taraftaki büyük kırmızı butona (Tamam, Bitirdim) tıklayarak, albümünüzün nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

Medya Editörü | Burada albümümüzü oluşturuyoruz.

53

Videoyu nasıl göndermek istediğimizi seçtiğimiz kısım!
6

Görseli Seçeceğimiz Kısım! (Video bu resimlerin üzerinde oynayacak)
78

Abonelik kısmı! (ilk ay zaten bedava)
9

 Alıcının bilgilerini yazdığımız kısım!
10

 Herşeyi Başarıyla Tamamladığımızdaki Ulaşacağımız Kısım!
11

Mobil uygulamaları indirip, hemen Mail adresine gelen QR kodu taratıp, Tişörtün üzerine bakarak videonuzu oynatmaya başlayabilirsiniz.
Bundan sonra artık işin en keyifli kısmına yani, erkek arkadaşınızın reaksiyonunu ölçebilirsiniz.
Bakalım sizin erkek arkadaşınızın reaksiyonu ne olacak.

Erkek Arkadaşınız için En Romantik Hediye Nedir?’ için 112 yanıt

  1. Duygu dedi ki:

    merhaba ben 100ü aşkın fotoğraf koyuyorum ama sanırım yüklemeyecek kaç gündür uğraşıyorum. Fotoğraf sınırı var mı?

    Beğen

    • Merhabalar Duygu, farkettiğim üzere 1 dakikaya 12 foto sığıyor. Yaklaşık 5 dakikaya kadar izin veriyor diye biliyorum. Dolayısıyla fotoğraf sayısını 60’ın altına indirip denemeni tavsiye ederim. Kolay gelsin 🙂

      Beğen

  2. Elif dedi ki:

    Merhaba, siparişi vericem ama ne zaman gelir, fiyat nedir, bilgi almam lazım. Kendi sayfasında muhatap bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

    Beğen

    • Ben şöyle bildiklerimi söyleleyim. Şimdi bu tişörtler zaten Türkiye’de yok. Dolayısıyla Yurtdışından kargoyla gönderiyorlar. Bedava kargo dahil fiyatı 49 dolar. Eğer ekspres kargo istersen (Fedex Kargoyla) 25 dolar daha yazıyor. Zaten onu otomatik olarak son aşamada seçebiliyorsun. Normal kargoda 15 iş günü içersinde, Ekspres kargodaysa da 2-3 iş günü içersinde ulaştırıyorlar. Süper bir kutusu, tişörtü, kullanma klavuzu ve QR kod kartlarıyla beraber çok zengin bir hediye. Yapman gereken sadece adım adım ilerleyerek, videonu oluşturup, sonrasında da Artırılmış Gerçeklik Mesajı ile gönderme seçeneğini seçtikten sonra, Erkek tişörtleri kategorisinden tişört seçip devam etmek. Çok basit, takıldığın yer olursa, yardımcı olurum.

      Beğen

Yorum bırakın